K3

PHA 2  
1-plansvilla med kök, allrum, 2 sovrum, terass, 91 m2 varav veranda 24 m2.
Vill du hyra detta hus maila inger.orchid4@live.se

K18

PHA 2
Bra läge nära poolen. Huset består av 2 sovrum, vardagsrum, kök, toalett med dusch och en stor härlig terass på 24 m2. En extra resårmadrass finns om man behöver 5 sovplatser. Huset och terassen är fullt möblerat. A/C finns i alla rum. Takfläktar i alla rum och på terassen. TV och parabol. Trådlöst internet ingår. Städning varje vecka. Sängkläder och handdukar finns. Full utrustning i kök med bl.a. mikro, kaffebryggare, smörgåsgrill, vattenkokare, brödrost, strykjärn, spis med elplattor m.m.
Vill du hyra detta hus maila
per-carina@telia.com

K10

PHA 2
1-plansvilla med kök, allrum, 2 sovrum, terass. 91 m2 varav veranda 24 m2.
PHA passar både ett par och en familj med 3 barn. PHA har en öppen planlösning med kombinerat kök och allrum, stort badrum med dusch. Ett bakre mindre sovrum och ett större främre sovrum med stora skjutdörrar med direktutgång till terassen. Huset är mycket omtyckt just för den stora terassen.
Vill du hyra detta hus maila
sirenmoland@hotmail.com
 

K13
PHA 2
Trevlig hus som är 91 m2, inklusive en härlig veranda på 24 m2 med utsikt mot Burmabergen. Huset har en öppen planlösning med två sovrum, vardagsrum, kök och toalett med duschutrymme. I ett av sovrummen finns en dubbelsäng och i det andra två enkelsängar. I huset finns även tillgång till två extrasängar om man skulle behöva fler sovplatser. I huset så finns det A/C och takfläktar i samtliga rum. Huset är full möblerat och utrustat. Tv med Apple Tv och Chromecast samt Wifi. Sängkläder, badlakan och handdukar finns. Även köket är fullt utrustat med b.l.a spis & ugn, mikro, brödrost, smörgåsgrill, vattenkokare och kaffebryggare. Det finns även en Nespresso maskin. Kapslar till den rekommenderas att ta med, då de kan vara svåra att få tag på i Thailand.  Det finns strykjärn och strykbräda samt dammsugare. Städning varje vecka. På området finns ett fint poolområde  med stor gemensam pool, barnpool och jacuzzi.  
Vill du hyra detta hus maila: lars.alstrom@hotmail.com
http://thailandbo.se/sv/uthyres_orchid-6/k13-orchid-6/